#lunacosmetics

1,560 posts

Okay , just wanna tell uguyyssss my loveliesss ❤️
The colour was very pigmented & tahan lama ( 8 jam something laa )
.
.
Dm or whatsapp me @ 0148055131 for purchased 🌸
#lunacosmetics #lunarmy #lipmatte #cantikharirayaualls

Okay , just wanna tell uguyyssss my loveliesss ️ The colour was very pigmented & tahan lama ( 8 jam something laa ) . . Dm or whatsapp me @ 0148055131 for purchased #lunacosmetics #lunarmy #lipmatte #cantikharirayaualls - 2 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Choose your colours now girlsss ! Hurry up , 😋
.
Dm or whatsapp me @ 0148055131 for purchase 
#lunacosmetics #lunarmy #lipmatte #cantikharirayaualls #makeupartist #makeuplovers #makeuptutorial

Choose your colours now girlsss ! Hurry up , . Dm or whatsapp me @ 0148055131 for purchase #lunacosmetics #lunarmy #lipmatte #cantikharirayaualls #makeupartist #makeuplovers #makeuptutorial - 2 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
Loading...
Bulgarian Damask Rose Water
.
RM59
.
#lunacosmeticsshahalam #lunacosmetics #lunaarmy #rosewater #fresh

Bulgarian Damask Rose Water . RM59 . #lunacosmeticsshahalam #lunacosmetics #lunaarmy #rosewater #fresh - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
☎️8 (923) 601-59-75, немного классики в ленту 😉#lunacosmetics#френч#маникюр#kinetics#дизайнногтей#японскийманикюр

️8 (923) 601-59-75, немного классики в ленту #lunacosmetics #френч #маникюр #kinetics #дизайнногтей #японскийманикюр - 3 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
Benefits Bulgarian Damask Rose Water
.
4. MAKEUP REMOVER
.
#lunacosmeticsshahalam #rosewater #wrinkles #lunacosmetics #makeupremover

Benefits Bulgarian Damask Rose Water . 4. MAKEUP REMOVER . #lunacosmeticsshahalam #rosewater #wrinkles #lunacosmetics #makeupremover - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Benefits Bulgarian Damask Rose Water
.
3. WRINKLES
.
#lunacosmeticsshahalam #rosewater #wrinkles #lunacosmetics

Benefits Bulgarian Damask Rose Water . 3. WRINKLES . #lunacosmeticsshahalam #rosewater #wrinkles #lunacosmetics - 3 hours ago

94 Likes
0 Comments
0
☎️8 (923) 601-59-75, к последнему звонку наша клиентка готова😊, если ещё кто не успел привести себя в порядок, 💃ждём Вас !#lunacosmetics#последнийзвонок#плетеие#косы#локонывкосы

️8 (923) 601-59-75, к последнему звонку наша клиентка готова, если ещё кто не успел привести себя в порядок, ждём Вас !#lunacosmetics #последнийзвонок #плетеие #косы #локонывкосы - 6 hours ago

15 Likes
2 Comments
0
Dah start nak masuk musim panas. Sure kulit muka senang jadi kering dan tak bermaya kan? .
.
Jangan lupa apply Bulgarian Damask Rosewater dari Luna Skincare.  Ia bukan sahaja membantu menghidratkan wajah tapi boleh mengekalkan kelembapan kulit dan make up tahan lebih lama. .
.
So,  siapa yang tak pernah cuba,  ni memang recommended ok.  RM59 jurr yang tak termasuk postage.  Tahan sehingga 3 bulan bergantung pada kekerapan korang spray. .
.
Whatsapp Kak Ein k 0182443441 to get yours. 💋
.
.
#lunacosmetics #rosewaterspray

Dah start nak masuk musim panas. Sure kulit muka senang jadi kering dan tak bermaya kan? . . Jangan lupa apply Bulgarian Damask Rosewater dari Luna Skincare. Ia bukan sahaja membantu menghidratkan wajah tapi boleh mengekalkan kelembapan kulit dan make up tahan lebih lama. . . So, siapa yang tak pernah cuba, ni memang recommended ok. RM59 jurr yang tak termasuk postage. Tahan sehingga 3 bulan bergantung pada kekerapan korang spray. . . Whatsapp Kak Ein k 0182443441 to get yours. . . #lunacosmetics #rosewaterspray - 9 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Мастер: АЛЕКСАНДР💅🏻!
☎️8 (923) 601-59-75, внесём немного блеска в ваши будни🙃, вдохновение на новые идеи#lunacosmetics#дизайнногтей#kodi#аппаратныйманикюр#kinetics#ногти#блескивдохновение

Мастер: АЛЕКСАНДР🏻! ️8 (923) 601-59-75, внесём немного блеска в ваши будни🙃, вдохновение на новые идеи#lunacosmetics #дизайнногтей #kodi #аппаратныйманикюр #kinetics #ногти #блескивдохновение - 22 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
Мастер: КАРИНА✂️! Даже самые маленькие посетители следят за собой 💇‍♂️, хотя не особо любят позировать🙃. На детскую стрижку -30%, укладка в подарок 🎁 ☎️8(923)601-59-75#lunacosmetics#детскаястрижка#укладкаволос#стилист

Мастер: КАРИНА️! Даже самые маленькие посетители следят за собой ‍♂️, хотя не особо любят позировать🙃. На детскую стрижку -30%, укладка в подарок ️8(923)601-59-75#lunacosmetics #детскаястрижка #укладкаволос #стилист - 22 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
Мастер: ЮЛИЯ💅🏻!
Немного летнего настроения 😉
☎️8 (923) 601-59-75, успей записаться и получить скидку -30%#lunacosmetics#жидкоестекло#дизайнногтей#kinetics#kodi#маникюр#комбинированныйманикюр#немноголета

Мастер: ЮЛИЯ🏻! Немного летнего настроения ️8 (923) 601-59-75, успей записаться и получить скидку -30%#lunacosmetics #жидкоестекло #дизайнногтей #kinetics #kodi #маникюр #комбинированныйманикюр #немноголета - 23 hours ago

27 Likes
0 Comments
0
Postage RM8 MAHAL ?
.
.
Ok now LUNA ada promosi postage RM5 sahaja sampai hujung bulan ni ❤️
.
.
Go grab & purchase your LUNA stuff nowwwwww !
.
.
Kindly pm or whatsapp Una @ 014-8055131 📲
#lunarmy #lipmatte #lunacosmetics #cantikharirayaualls

Postage RM8 MAHAL ? . . Ok now LUNA ada promosi postage RM5 sahaja sampai hujung bulan ni ️ . . Go grab & purchase your LUNA stuff nowwwwww ! . . Kindly pm or whatsapp Una @ 014-8055131 #lunarmy #lipmatte #lunacosmetics #cantikharirayaualls - 1 day ago

27 Likes
0 Comments
0
Luna Cosmetics

Promo postage bermula 24/5-31/5/2017
Free lipmask juga masih available 💋
Whatsapp sis pada link dibawah 👇🏼
http://www.wasap.my/60133012548
http://www.wasap.my/60133912548
http://www.wasap.my/60133012548

#lunacosmetics
#matterealistic
#lunarmy
#lunatakesperth
#colorsyourdaywithlunacosmetics
#lipmatteviral
#lipmattemalaysia

Luna Cosmetics Promo postage bermula 24/5-31/5/2017 Free lipmask juga masih available Whatsapp sis pada link dibawah 🏼 http://www.wasap.my/60133012548 http://www.wasap.my/60133912548 http://www.wasap.my/60133012548 #lunacosmetics #matterealistic #lunarmy #lunatakesperth #colorsyourdaywithlunacosmetics #lipmatteviral #lipmattemalaysia - 1 day ago

7 Likes
0 Comments
0
Luna Cosmetics

Rose Water 🌹
Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda 😘

#lunacosmetics
#matterealistic
#lunafairy
#lunarmy
#lunatakesperth
#luckylunanza
#colorsyourdaywithlunacosmetics
#lipmatteviral
#lipmattemalaysia

Luna Cosmetics Rose Water Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda #lunacosmetics #matterealistic #lunafairy #lunarmy #lunatakesperth #luckylunanza #colorsyourdaywithlunacosmetics #lipmatteviral #lipmattemalaysia - 1 day ago

6 Likes
0 Comments
0
Luna Cosmetics

Rose Water 🌹
Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda 😘

#lunacosmetics
#matterealistic
#lunafairy
#lunarmy
#lunatakesperth
#luckylunanza
#colorsyourdaywithlunacosmetics
#lipmatteviral
#lipmattemalaysia

Luna Cosmetics Rose Water Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda #lunacosmetics #matterealistic #lunafairy #lunarmy #lunatakesperth #luckylunanza #colorsyourdaywithlunacosmetics #lipmatteviral #lipmattemalaysia - 1 day ago

6 Likes
0 Comments
0
Luna Cosmetics

Rose Water 🌹
Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda 😘

#lunacosmetics
#matterealistic
#lunafairy
#lunarmy
#lunatakesperth
#luckylunanza
#colorsyourdaywithlunacosmetics
#lipmatteviral
#lipmattemalaysia

Luna Cosmetics Rose Water Luna Cosmetics bukan sahaja menjual lipmatte malah kami juga menjual rose water / air mawar untuk menjaga kulit muka anda #lunacosmetics #matterealistic #lunafairy #lunarmy #lunatakesperth #luckylunanza #colorsyourdaywithlunacosmetics #lipmatteviral #lipmattemalaysia - 1 day ago

3 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.